Over Profix

Profix mounts biedt een breed assortiment aan van hoogwaardige, solide bevestigingsoplossingen. Een volledig assortiment met professionele bevestigingsoplossingen. Op zoek naar plafond-, vloer- en wandsteunen? Voor Digital Signage displays, Touchscreens, degelijke oplossingen voor meerdere schermen en uw professionele narrowcasting oplossingen. Profix staat voor betrouwbaarheid en hoge kwaliteit, het gemak van installatie en een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

PROCES

Onze werkwijze

Design

Betrouwbare kwaliteit is altijd de basis bij het maken van onze ontwerpen. Maatwerk? Neem contact op en we kijken samen naar de geschikte oplossing!

De klant staat voorop

Altijd de beste oplossing voor uw project is ons doel. Klanttevredenheid staat voorop. Uw succes is ons succes.

Duurzaamheid

We streven ernaar de kosten altijd zo laag mogelijk te houden, dit doen we door efficiënt en universeel te werken.

Innovatie

We houden de markt nauw in de gaten en zoeken continu naar de meest geschikte producten om u als klant tevreden te maken en te houden.

Betrouwbare kwaliteit is altijd de basis bij het maken van onze ontwerpen.

Onze dealers

Elke dag een stap vooruit, dit kan niet zonder u als Partner. In onze visie bent u als betrokken reseller onmisbaar. Jullie klanten zijn de eindgebruiker(s). Wij stellen jullie in staat de klant van professioneel advies te voorzien. Uitgebreid en gedetailleerd beeldmateriaal, spec-sheets en alle andere mogelijke details staan voor u ter beschikking.

Zoek producten

Product is toegevoegd aan uw offertemand